Systematikdagarna

Systematikdagarna är en årlig konferens om systematik som arrangeras av Svenska systematikföreningen. Alla som är intresserade av systematik är välkomna att delta: amatörer, yrkes-systematiker, och alla som på något sätt använder systematik.

Systematikdagarna arrangeras på olika platser varje år. Hittills har värdskapet roterat bland Stockholm, Lund, Göteborg och Uppsala.

Eftersom Systematikföreningen är med och arrangerar den stora systematikkonferensen BioSyst.EU i Göteborg den 15-18 augusti, blir det inga vanliga Systematikdagar 2017. Istället blir det ett kortare evenemang i samband med föreningens årsmöte den 23 oktober: Systematics – a future perspective.

Systematikdagarna is a yearly conference on systematics arranged by the Swedish Systematists Association. The meeting is open for anyone interested in systematics; amateurs, working systematists, and users of systematics in any form.