Registration for Systematikdagarna 2016

Datum/Tid
Datum 2016-11-21 - 2016-11-22
Hela dagen

systematikdagarna2016Please register below to participate in Systematikdagarna 2016, preferably before October 31. After October 31, the registration fee increases with 200 SEK and the absolute registration deadline is November 11.

Note: If you already have an account on systematikforeningen.se, please log in before registering for the conference. While doing so your saved details (email address, etc.) will be automatically added to the registration form.

Registration cost

The cost for participation in this year’s Systematikdagarna is:

• 600 SEK per person, which includes conference fee, “fika”, lunch and conference dinner in the evening of November 21.
  • For those who do not wish to participate in the dinner, the conference cost is 300 SEK.
  • After October 31, the registration fee increases with 200 SEK.

How to pay

When you have registered, please pay your conference fee to Svenska Systematikföreningen:

Plusgiro 50 86 22-8
Bankgiro 400-5971
Organisationsnummer 802444-9152

If you are paying from outside Sweden, specify:

IBAN: SE31 9500 0099 6018 0508 6228
BIC-kod (SWIFT-adress): NDEASESS

If you are paying for one person only, please give the following information in the transaction:

SYSTDAYS2016 YOUR NAME, YOUR DEPARTMENT

If you are paying for a group, give the following information in the transaction, and send an e-mail to Mikael Hedrén, including a list with those you are paying for. Also, please make sure that each person registers separately using the registration form below.

SYSTDAYS2016 YOUR NAME, YOUR DEPARTMENT, NUMBER OF PEOPLE PAYED FOR

Once your registration is completed, you will receive an e-mail with payment information.

Membership in Svenska Systematikföreningen

When you register for Systematikdagarna you have the possibility to also pay the yearly membership fee to Svenska Systematikföreningen (200 SEK). Check the correct box/boxes in the registration form and add the appropriate amount to the conference fee when paying.

If you already are a member of Svenska Systematikföreningen and have an account, please log in before registrating for the conference. While doing so your saved details (email address, etc.) will be automatically added to the registration form. If you are a new member you are more than welcome to create a user account on the website of Systematikföreningen.

Presentations

We hope that as many as possible will be able to present a poster during the conference. All posters will also have a time slot to make a flash presentation in plenum (i.e., 60 seconds, no slides). Poster abstracts can be submitted until the last day of registration (see below).

Below, please specify the title of your presentation, the author list, and a short abstract (maximum 1000 characters).

Workshops

We will have some more hands-on activities during Systematikdagarna this year, in the form of three parallel workshops, where you will choose which one to participate in. For our planning, please indicate which one you are most likely to attend; the choice is by no means your final.

Contact

For problems with the registration form, please contact webmaster Anja. For questions about the event, and to check the possibilities to attend the conference after registration has been closed, please contact systematikdagarna2016@ebc.uu.se.

Registrering

Bokningen är stängd för detta event.

9 reaktion på “Registration for Systematikdagarna 2016

1. Hej!
    Eftersom jag var tvungen att kryssa för ett alternativ har jag valt ‘ingen presentation’, men jag är inbjuden att tala (o uppsatt i det preliminära programet).
    Ska ni ha ett Abstract till denn presenation också, och när?

• Irene: arrangörerna kontaktar dig om ditt abstract. För övriga presentatörer är formuläret nu ändrat så att det går att välja “Poster (or invited speaker)”.

/webbmaster Anja

2. Hej!
    Jag anmälde mig i fredags och det stod att jag skulle få en bekräftelse per epost men det har inte kommit något. Skickas det automatiskt eller för hand? Är jag verkligen anmält nu?
    Mvh/ Sabine

• Det verkar som om den automatiska bekräftelsen per e-post inte funkar helt klockrent. Nu vet jag två personer från NRM som inte fått bekräftelse trots att deras anmälningar gått in i systemet. Har några andra haft problem också, så får ni gärna kommentera här eller mejla webbmaster<-snabela->systematikforeningen.se. (Byt ut <-snabela-> mot @)

(Och är det förresten fler än jag som ibland får kontaktproblem på systematikföreningens webbplats, typ att inget alls laddas, eller att servern svarar “bad gateway”? Är inte säker på om det är mitt internet hemma eller Systematikföreningens webbhotell som larvar sig)

3. Hej!
    Vi är ytterligare två personer på Naturhistoriska riksmuseet som inte fått bokningsbekräftelser via mail. Irene Bisang, som registrerade sig den 7 september, och jag som registrerade mig idag, den 11 oktober, för ca. en halvtimme sedan.
    Med vänlig hälsning, Lars

• Hej, det verkar vara vissa mejlservrar som blockerar mejlen från bokningssystemet (inte bara hos NRM). Jag har nu ändrat en inställning i hur webbplatsen skickar e-post, och hoppas att det ska funka bättre i fortsättningen. Har bett bokningssystemet skicka e-post igen till dem som redan är anmälda. Beklagar om en del av er har fått flera bekräftelser! Om ni fortfarande inte fått bekräftelser: säg till här eller mejla mig på webmasterSNABELAsystematikforeningen.se så skickar jag manuell bekräftelse! /webbmaster Anja

• Hej Anja,
        Vare sig Irene Bisang eller jag har har ännu fått någon bekräftelse. Det är säkert som du skriver att vår mejlserver är problemet och kanske spammar allt som kommer in från bokningssystemet. Vanliga meddelanden från systematikföreningen brukar jag få utan problem.
        Med vänlig hälsning, Lars