Førstelektor/førsteamanuensis vid Høgskolen i Hedmark

Førstelektor/førsteamanuensis/(evt. person med professorkompetanse) i biologiske/økologiske eller naturgeografisk fagområde, Høgskolen i Hedmark

Om stillingen

Det er ledig en stilling som førstelektor/førsteamanuensis/(evt. person med professorkompetanse) i biologiske/økologiske eller naturgeografisk fagområde ved Avdeling for anvendt økologi og landbruksfag, Høgskolen i Hedmark, fra og med 1. august 2014 (eller så raskt som mulig). Den som ansettes får ansvaret for å introdusere våre bachelorstudenter i første klasse til artskunnskap (planter, insekter, fisk, fugl, pattedyr). Det kan også være aktuelt å undervise i grunnleggende naturkompetanse som klima, naturgeografi og/eller geologi. Avhengig av kvalifikasjoner og interesse vil den som ansettes også få FoU-tid og til en viss grad kunne utvikle egen forskning. Det er likevel tenkt at dette i hovedsak er en undervisningsstilling og vi søker derfor hovedsakelig etter kandidater som er engasjerte og gode lærere.

Se mer info på https://www.webcruiter.no/WcMain/AssignmentSearch.aspx?company_id=241100&link_source_id=0.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *