Cumacea-workshop i Bergen, 3-7 december 2012

Havforskningsinstituttet og Universitetet i Bergen vil med dette invitere dere til en workshop i cumacea-morfologi. Workshopen vil finne sted på Espegrend Marinbiologiske Stasjon (UiB) utenfor Bergen fra 3-7 desember 2012, og er en del av Artsdatabanken sin satsing på marin biodiversitet.

Materialet for denne workshopen har blitt samlet inn på MAREANO-programmet av
Havforskningsinstitutet, og kommer fra områdene utenfor Nordland og Finnmark. Det vil
være fokus på morfologisk identifikasjon, men prøvene vil også brukes videre til molekylære studier, det vil bli lagt opp til at både “barcoding” og annet molekylært arbeid vil bli utført i etterkant av workshopen. MAREANO vil benytte resultatene av den morfologiske identifiseringen i sitt arbeid og sine rapporter.
Vi har invitert Sarah Gherken fra University of Alaska til å være ekspert-lærer.

Workshopen vil være gratis å delta på (mat og losji er inkludert), men deltagerne må dekke egen reise og ta med eget disseksjonsutstyr. Påmeldingsfrist er 15 april 2012, send epost til Anne Helene Tandberg (annehelene.tandberg@imr.no), Havforskningsinstituttet, Tromsø.

Spørsmål kan også stilles till Henrik Glenner / Kenneth Meland, Institutt for Biologi, Marin biodiversitet, Universitetet i Bergen (henrik.glenner@bio.uib.no, kennet.meland@bio.uib.no)

Vi ser frem til å være med deg på Espegrend og se på cumacea!
vennlig hilsen,
Anne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *