ArtDatabanken söker ny chef – något för dig?

Naturvårdssveriges intressantaste uppdrag!

Är du den engagerade och visionära ledare vi söker som tillsammans med medarbetarna vill vara med att utveckla denna viktiga, spännande och dynamiska verksamhet?

ArtDatabanken är ett kunskapscentrum som bedömer tillståndet för landets arter, naturtyper och deras livsmiljöer samt är en brygga mellan forskning, miljöövervakning, näringar, naturvård, amatörbiologer och samhället. ArtDatabanken värnar Sveriges arter, naturtyper och deras livsmiljöer genom att tillhandahålla fakta och sprida information baserad på analyser, observationer och miljöövervakning.

Lär mer om oss på www.artdata.slu.se.

Som chef för ArtDatabanken har du ett övergripande ansvar för ledning, utveckling, planering, budget och uppföljning av hela verksamheten som omfattar cirka 80 anställda och omsätter cirka 110 miljoner per år. En spännande utmaning är att driva den förändringsprocess där Nationalnyckeln ska digitaliseras och att integrera hela ArtDatabanken i det arbetet.

Sista ansökningsdag är 22 april. För mer information kontakta Andrea Bergkvist på 073-944 50 75. Läs mer här: https://www.poolia.se/lediga-jobb/chef-till-artdatabanken-vid-slu-uppsala-35014/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *