Påminnelse: Systematikdagarna – ”Early Bird” registrering

Detta är en påminnelse om att anmälningsavgiften för Systematikdagarna 2013 ökar kraftfullt vid månadsskiftet… Missa inte att anmäla er och betala innan dess! Titta på mötets hemsida http://systematikforeningen.se/systematikdagarna2013/ för närmare information kring registrering, avgift och betalning.
Det finns fortfarande några platser kvar i programmet för de forskare och samlingsvårdare som vill ge en presentation! Hör av er omgående och glöm inte att inkludera titel och sammanfattning när ni anmäler er!! Som vanligt är doktorander och postdocs särskilt välkomna! Ni som har färska posters med systematik-innehåll får gärna ta tillfället i akt att presentera dessa! Vi välkomnar förslag på föredrag och posterpresentationer inom systematik i dess bredaste mening, där forskningsstrategiska diskussioner, metodutveckling, tillämpningar, nutida eller fossila grupper av alla slag inkluderas! Förslag på titlar och kort sammanfattning ger ni på hemsidans anmälningssida!
Varmt välkomna till Systematikdagarna 2013!!
Planeringsgruppen genom
Mats Wedin
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *